Testimonials

Ervaringen van coachées:

De sessies bij Elisa waren ontspannen en doelgericht. Door de effectieve methode liet ik in hoog tempo veel oude patronen en ervaringen los. Voor mijn gevoel hebben de sessies een groot en diep effect gehad. Het heeft me geholpen om een groot proces van transformatie dat al gaande was, verder te verdiepen en versnellen. Het prettige contact met Elisa was hierbij een extraatje.  (M.N.)

De sessies met Elisa hielpen me om meer bij mijn kracht te komen. Ik ben een stuk krachtiger dan toen ik enkele weken geleden de eerste sessie deed. Laagje voor laagje werd afgepeld. Het is ongelooflijk hoe snel en doeltreffend oude, vaak onbewuste, patronen kunnen worden achterhaald en doorbroken. Elisa coacht op een prettige manier waardoor ik kon vertrouwen op het proces, in mijzelf en in de coach. Magisch! (M.G.)

Op mijn levenspad aangekomen bij een hevig hobbelig stuk waar mijn toch lange levenservaring (ruim tachtig jaar) niet in voorzag, ben ik na een vruchtbaar consult bij Mevr. Elisa Hoekstra weer goed op dreef! Ik ontdekte een kleine, verborgen bron in mij die ik niet eerder had aangeboord. Een mens is nooit te oud om te leren…..

Elisa Hoekstra heeft een hele mooie kant: Het vermogen om haar cliënt direct veiligheid te bieden. Ze verdiept zich echt in de ander en weet snel de vinger op de zere plek te leggen. Ze is betrokken en heeft het overzicht. Sterke kanten voor een coach. (Willem-Jan van de Wetering, docent Enneagram College).

Wil je ook graag jouw ervaringen delen op deze site? Je bent van harte welkom om je testimonial naar mij te sturen.

Share Button