Testimonials

Ervaringen van coachées:

Loopbaancoaching

During the two months of intensive coaching with Elisa, I was able to better identify my professional goals and priorities. Through the coaching techniques Elisa was using, I was able to make significant moves towards these goals. Step by step and week by week. She has really helped me improve my performance and realize more of my potential. It has been a pleasure to be coached by Elisa. (T.)

Elisa is een heel fijn mens om mee samen te werken. Zij is integer en oprecht geïnteresseerd in de mensen die zij als loopbaancoach begeleidt, waardoor ze scherp ziet waar je kansen liggen op de arbeidsmarkt. Zij beschikt over mensenkennis, doorzettingsvermogen en is in staat om een groep te verbinden. (Liesbeth)

Elisa is een betrokken coach die op een rustige manier een team mensen kan begeleiden en daarbij voor een prettige open sfeer zorgt waardoor iedereen mee kan doen in het proces. Ze ondersteunt en geeft richting waar dat nodig is. (Monique Buné, collega Werkestafette)

Elisa zette zich als coach in in een intensief werktoeleidingsprogramma voor een groep werkzoekende 50+ ers, de Werkestafette. Mij viel op dat Elisa zich goed kan inleven in de kandidaten en oog heeft voor wat een ieder nodig heeft in zijn of haar proces. Zij hielp hen tot de kern te komen en het resultaat in het vizier te houden. Ze zette tactisch en tactvol haar coachvaardigheden in wanneer de ontwikkelingen in de groep dat vereisten. (Erik Lambooy, leidinggevende Werkestafette)

Life coaching

Elisa is een betrokken en geïnteresseerde coach. Ze straalt rust uit waardoor je je snel op je gemak voelt. Ze heeft een groot empathisch vermogen, en houdt tegelijkertijd het grotere plaatje voor ogen. Elisa verstaat de kunst je met een paar vragen zelf het antwoord te laten ontdekken.Ze is ambitieus als het gaat om het behalen van het beste resultaat voor haar cliënten en zet zich daar volledig voor in.  (Monique)

De sessies bij Elisa waren ontspannen en doelgericht. Door de effectieve methode liet ik in hoog tempo veel oude patronen en ervaringen los. Voor mijn gevoel hebben de sessies een groot en diep effect gehad. Het heeft me geholpen om een groot proces van transformatie dat al gaande was, verder te verdiepen en versnellen. Het prettige contact met Elisa was hierbij een extraatje.  (Michiel)

De sessies met Elisa hielpen me om meer bij mijn kracht te komen. Ik ben een stuk krachtiger dan toen ik enkele weken geleden de eerste sessie deed. Laagje voor laagje werd afgepeld. Het is ongelooflijk hoe snel en doeltreffend oude, vaak onbewuste, patronen kunnen worden achterhaald en doorbroken. Elisa coacht op een prettige manier waardoor ik kon vertrouwen op het proces, in mijzelf en in de coach. Magisch! (Marion)

Op mijn levenspad aangekomen bij een hevig hobbelig stuk waar mijn toch lange levenservaring (ruim tachtig jaar) niet in voorzag, ben ik na een vruchtbaar consult bij Mevr. Elisa Hoekstra weer goed op dreef! Ik ontdekte een kleine, verborgen bron in mij die ik niet eerder had aangeboord. Een mens is nooit te oud om te leren…..

Elisa Hoekstra heeft een hele mooie kant: Het vermogen om haar cliënt direct veiligheid te bieden. Ze verdiept zich echt in de ander en weet snel de vinger op de zere plek te leggen. Ze is betrokken en heeft het overzicht. Sterke kanten voor een coach. (Willem-Jan van de Wetering, docent Enneagram College).

Wil je ook graag jouw ervaringen delen op deze site? Je bent van harte welkom om je testimonial naar mij te sturen.

Share Button