Elisa Hoekstra

Mijn naam is Elisa Hoekstra, 47 jaar en moeder van een zoon. Na het VWO heb ik communicatie gestudeerd en daarna heb ik met veel plezier gewerkt in verschillende functies.

Al van jongs af aan heb ik een enorme drive om mijzelf verder te ontwikkelen. Deze passie bracht mij er toe om me te verdiepen in een breed scala aan methodieken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Zo begon ik jaren geleden met yoga en meditatie. Dit gaf mij heel veel mooie, nieuwe ervaringen. Uiteindelijk kwam ik in aanraking met de Eik-methodiek. Deze vorm van coaching is voor mij heel waardevol geweest. Ik leerde veel over mijzelf. Ik leerde oude patronen te doorbreken. Ik besloot  mijn leven een nieuwe wending te geven als life coach.

Mijn wens om mensen te begeleiden in hun proces naar heelwording heeft mij ertoe gebracht om mijn eigen coachingspraktijk te starten. Ik heb mijn diploma’s als Enneagram Integratie Kunde Coach en Energetic Psychology behaald bij het Enneagram College van Willem-Jan van de Wetering. Mijn diploma Medische Basiskennis heb ik behaald bij Sonnevelt Opleidingen. Daarnaast heb ik  trainingen gevolgd op het gebied van Transactionele Analyse en de karakterstructuren van Wilhelm Reich. Verder heb ik ervaring opgedaan als groepscoach aan het Enneagram College en daarmee in het begeleiden van de cursisten van de opleiding tot Enneagram Integratie Kunde Coach. Op dit moment volg ik de specialisatie gezins- en kindercoach bij het Enneagram College.

Wil je vrijblijvend een gesprek met mij? Laat een bericht achter. Als je jouw nummer toevoegt bel ik je.

Share Button