EIK coaching

Eik coaching helpt je om bij je ware kracht te komen. Door gebeurtenissen in je leven kun je strategieën hebben ontwikkeld die je ooit heel dienstbaar waren, alleen die nu niet meer voor je werken. De kunst is deze strategieën los te laten, zodat je weer bij je eigen kern komt. Vanuit je kern weet je wat goed is voor je en heb je de keuze om in een moeilijke situatie op een voor jou adequate manier te handelen. Je kunt keuzes maken die werkelijk bij jou horen, bij wie jij ten diepste van binnen bent.

Enneagram

Enneagram

Eik staat voor Enneagram Integratie Kunde. De basis van Eik is het enneagram. Het enneagram is een model waaruit we kunnen afleiden hoe we in het leven staan. Het enneagram kent 9 verschillende persoonlijkheidstypes, die weer onder te verdelen zijn in verschillende subtypes.

De kracht van de Eik-methodiek is dat je de sterke kanten van alle enneatypes binnen jezelf kunt integreren, waardoor je deze positieve kwaliteiten bewust kunt inzetten om je doelen te behalen.

Ben je geïnteresseerd in wat een Eik-coach voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op of laat een bericht achter.

Share Button