Tagarchief: liefde

Van single naar samen

In de afgelopen jaren heb ik in mijn praktijk single dames en heren mogen coachen. Een aantal van hen waren al jaren single en vroegen zich vertwijfeld af waarom de zo gewenste partner maar niet in hun leven verscheen.

Binnen een half jaar na het afronden van de coaching vertelden een aantal cliënten mij enthousiast dat zij hun geliefde hadden ontmoet. En een aantal van hen is alweer jaren gelukkig samen met hun nieuwe liefde.

Toeval? Nee. Maar wat is dan het geheim?

Er kunnen diverse factoren zijn waarom je graag een nieuwe relatie wilt en dat dan toch niet lukt. Vaak speelt er dan onbewust een reden mee waarom je de boot af houdt. Niet sportief genoeg, woont te ver weg, na een tijdje niet meer aantrekkelijk genoeg. Of er is geen mogelijkheid tot tijd samen, of je potentiële geliefde blijkt al bezet …. Er blijkt altijd wel iets te zijn wat in de weg staat.

In een coachingsgesprek kunnen we samen ontdekken wat er bij jou op de achtergrond mee speelt, zodat je hier inzicht in krijgt. En er iets mee kunt doen, zodat het je niet meer in de weg staat.  Zodat jij ruimte creëert voor je nieuwe liefde in je leven.

Ben jij single en wil je weten hoe jij je kansen in de liefde kunt vergroten? Neem dan contact met mij op.

Share Button