Tagarchief: Keuzes

Wat ga ik doen in mijn vakantie?

Genietend van de stralende zon, op een houten bankje in het groene gras, laat ik mijn gedachten gaan. Waar zal ik mijn artikel aan wijden? Zoveel leuke, inspirerende onderwerpen, welke zal ik kiezen?

Ook weer zo’n onderwerp dat we allemaal kennen. “KEUZES MAKEN”. Of misschien wel “GEEN KEUZES MAKEN”. Hoewel dat ook weer een keuze is. Ja, echt waar. Herken je het? Opeens bevind je je in een situatie waarvan je denkt,  “Wil ik dit eigenlijk wel?” Of nog erger: “ Hoe ben ik hier nu weer in terecht gekomen? “En alle overige varianten. Ai, dat doet pijn. Want als je niet kiest, wordt er voor je gekozen. Opeens zijn we dan ergens waar we helemaal niet hadden willen zijn. En nu dan?

Overigens is dit wel een waanzinnig goed vertrekpunt. Want als je weet wat je niet wilt, kun je je bewust gaan richten op wat je wel wilt. Tja, en hoe doe je dat dan?

Ondergaan alle leuke, spannende, originele opties onmiddellijk een soort van screening? Niet haalbaar ?, niet haalbaar voor mij ☹, Mogelijk haalbaar op een moment in de toekomst? ?. Welke toekomst dan? ☹.

Of laat je je creatieve geest de vrije loop? Stel nu eens dat alles mogelijk is? Wat zou ik dan echt willen? ? . Wat is voor mij het allerbelangrijkst? Wow. Dat geeft ruimte. Heerlijk. Gewoon eens mijmeren. Op een bankje in de zon. Of op een zonnig strand aan de Middellandse Zee. Of tijdens de wandelvakantie in de bergen. Of zoiets. Mijmeren kan overal.

Wat ga jij doen in de zomer? Of na de zomer?

Ik denk dat ik nog even ga mijmeren. Heerlijk al die nieuwe plannen ….

Wil jij ontdekken wat jouw dromen zijn en weten welke stappen je kunt nemen om deze domen waar te maken? Neem dan contact met mij op.

Share Button